Aluatul: Intr-un bol punem untul, faina, zaharul si praful de copt si framatam ,, in uscat" pana ce toate sunt incorporate. Va rezulta un aluat sfaramicios, punem si apa si amestecam. Lasam aluatul la rece cel putin juma de ora. Cand aluatul este gata se intinde intr-o forma de tarta, se inteapa ici-colo cu furculita si se coace la foc potrivit cca 15-20 minute.
Cand este gata, se scoate la rece.
Crema de branza: branza dulce este pusa intr-un bol, mixam cu zaharul, adaugam frisca care a fost batuta inainte, omogenizam, adaugam zaharul vanilat. Impartim branza in doua. Intr-una punem cicolata rasa si topita si in alta nu. Pastram ciocolata si pentru decor. In compozitia de branza formata, adaugam gelatina care a fost hidratata si topita. Punem compozitia de branza cu ciocolara peste aluat, netezim si adaugam si pe cea fara ciocolata. Netezim. Cu ciocolata topita, pastrata decoram tarta dupa inspiratie.
Dam prajitura la rece cca 3-4 ore.