Tarta cu ciuperci,vinete si ardei copt

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2010 | 5284 vizualizari

 

am cateva borcane de vinete cu ardei copt de la sora mea, asa nu le mancam nici unul si m-am gandit sa le folosesc la ceva, asa ca am pus de o tarta care a iesit bestiala :))

 

INGREDIENTE

  • pt aluatul de tarta:
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura:
  • un borcan de vinete cu ardei copt ( asta am avut eu, dar merge f bn si separate )
  • 3 ciuperci proaspete
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci,vinete si ardei copt:

Se bate oul cu sarea, se adauga faina si se amestec pana se aduna cat de cat intr-un aluat, apoi se framanta putin.

Se infasoara intr-o folie de plastic si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 min.

Se intinde o foaie rotunda si se pune in forma de tarta, o intepam cu furculita din loc in loc, apoi vom pune peste vinetele si ardeiul si ciupercile taiate feliute si dam la cuptoe cca 10-15 min.

Dupa ce o scoatem de la cuptor punem deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci,vinete si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci