Tarta cu ciuperci si muschiulet afumat

de maria_claudia in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 3748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g de aluat de foietaj,
  • 4 oua,
  • 200ml smantana,
  • 250g ciuperci,
  • 200g cascaval,
  • 300g muschi afumat,
  • o ceapa,
  • sare, piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci si muschiulet afumat:

Ciupercile tocate marunt se calesc putin impreuna cu ceapa. Smantana impreuna cu ouale se amesteca apoi se adauga cascavalul ras, muschiuletul tocat marunt, sarea, piperul si ciupercile. Se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o forma rotunda unsa cu ulei si cu foietajul asezat. Se introduce in cuptorul incins circa 25min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată