Tarta cu ciuperci si blue cheese

de ExploraCuisine in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2011 | 5539 vizualizari

COMENTARII (28)

marcela1979 1

19.02.2011, 21:11

bun bun o portie mare vreau

ExploraCuisine 1

19.02.2011, 21:18

Hai la mine ca mai fac una for you

mena29 1

19.02.2011, 21:33

Wow,ce bunatate. O sa revin sa pun like.

ExploraCuisine 1

19.02.2011, 21:45

Multumesc mena29

tanyapatap 1

19.02.2011, 22:08

Lau 1

19.02.2011, 22:16

RuxyRux 1

19.02.2011, 22:18

Arata grozav dar pentru gustul meu scot blue cheese

mamaieelena 1

19.02.2011, 22:18

buna si a iesit grozav

ExploraCuisine 1

19.02.2011, 22:26

Multumesc sufletista, RuxyRux, sa stii ca e super gustoasa blue cheese (eu am folosit Rosenborg).
Mamaieelena, multumesc pentru comment

RuxyRux 1

19.02.2011, 22:31

N-as putea manca niciodata dar sa nu ma intrebi de ce

cismaru_nicoleta 1

19.02.2011, 22:57

Nu am mancat niciodata blue cheese ...o fii buna?...nu ti-a fost asa ciudat prima data k ai gustat??
Asa arata super bine tarta ta

LUK 1

19.02.2011, 23:17

interesant

La Ancuta 1

19.02.2011, 23:26

ce bine arata

Ligia Bxl 1

20.02.2011, 00:13

ooo e o bunatate blue cheese si mie la prima vedere mi sa parut ciudata dar la prima gustare mi sa parut foarte apetisanta,bravo tare buna tarta,ador tartele de orice fel

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 05:30

Sa raspund la intrebare, Nicoleta, a fost putin ciudat prima data cand am incercat blue cheese, si desi nu sunt fan al branzei in general, imi place tare mult aceasta branza, e delicioasa, e drept ca o prefer pe aia Rosenborg (danish), ca cele frantuzesti nu ma incanta foarte tare, dar te rog sa o incerci macar o data, o sa vezi ce buna e! sotul meu a fost tare sceptic la inceput, iar dupa ce a gustat o data, mananca acum tot timpul

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 05:31

Pentru cine nu vrea sa puna blue cheese in tarta, se poate prepara si cu alt tip de branza, nici o problema

Sidy 1

20.02.2011, 07:47

Ce bunatateeeeee

gatitdemine 1

20.02.2011, 08:28

Excelent

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 09:03

Ce dragute sunteti Sidy si gatitdemine
Va invit la o feliuta!

madi_marin 1

20.02.2011, 09:15

delicios.....

DIANA B 1

20.02.2011, 09:29

Dai si mie ?

divainbucatarie 1

20.02.2011, 14:31

kukibella 1

20.02.2011, 14:58

mirela0911 1

20.02.2011, 19:33

super arata

ExploraCuisine 1

20.02.2011, 20:41

madimarin, divainbucatarie, kukibella, mirela0911, onesta, va multumesc tuturor, sunteti tare dragute, si sper sa incercati tarta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana