Tarta cu capsuni

de Dea_Dea in Dulciuri, 13 Sep 2014 | 6123 vizualizari

 

Chiar daca nu mai este timpul capsunelor, eu recuperez :))

 

INGREDIENTE

  • 4-5 linguri smantana
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri ulei
  • faina cat cuprinde
  • un borcan de dulceata de capsuni
  • 200 gr capsuni proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsuni:

 

Smantana, praful de sare, zaharul si oul se amesteca bine. Adaugam uleiul si amestecam, apoi punem 2-3 linguri de faina amestecata cu praful de copt. Punem faina pe rand cat avem nevoie pentu a obtine un aluat ce poate fi intins.

Presaram masa cu faina si intindem foaie , punem aluatul in forma de tarta , punem dulceata si capsunile proaspete, deasupra putem decora .

Dam la cuptorul preincalzit  la foc potrivit timp de 30 -35 min

TIPS-URI

1

Se pot inlocui capsunile si cu alte fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie si fructe a la Lilik :)