Tarta cu brocoli si busuioc

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 3121 vizualizari

 

un aperetiv rapid si sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g brocoli
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana grasa
  • 30 g unt
  • 1-4 fire busuioc dupa gust
  • sare
  • piper dupa gust
  • parmezan ras pentru ornat (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu brocoli si busuioc:

Pornim cuptorul  la 180 grade. Broccoli  il fierbem timp de 3 minute in apa cu sare,apoi il lasam la scurs.Intr-o tigaie topim untul si sotam brocoli pana se evapora apa si il rasturnam intr-un castron. separat batem ouale, adaugam smantana, sarea, piperul si busuiocul tocat marunt, amestecam si incorporam si broccoli.Turnam compozitia intr-un vas tapetat cu hartie de copt.Dam la cuptor aproximativ 30 min. Lasam la racit. Se poate adauga parmezan ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu brocoli si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftele in aluat cu bere