Tarta cu branza si zmeura

de Lau in Dulciuri, 16 Iul 2013 | 4330 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 150 g branza de vaci
  • 100 g unt
  • 2 galbenusuri
  • 1 praf de sare
  • 3-4 linguri de zahar
  • 300 g faina
  • apa rece

Crema

  • 3 oua
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g smantana
  • 100 g lapte
  • 100 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2-3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

Blatul-mixam untul moale cu branza de vaci,adaugam galbenusurile si zaharul.mixam bine dupa care adaugam faina si praful de sare,daca mai este nevoie adaugam apa rece,ca sa rezulte o coca omogena,o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 min,

Crema-mixam ouale cu branza de vaci si zaharul,adaugam smantana,coaja de lamaie si faina,si la final adaugam laptele.

Intindem aluatul intr-o foaie ,adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,adaugam crema de branza,zmeura deasupra.

eu am oprit un pic din compozitie in care am adaugam 2 linguri de dulceata de capsuni si un pic de zmeura,am amestecat si am turnat peste zmeura,

Dam la cuptorul incazit pana se rumeste frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si branza de vaci