Tarta cu branza si zmeura

de _Alina_ in Prajituri, 29 Oct 2012 | 2946 vizualizari

 

O tarta dulce acrisoara, numai buna pentru o zi innorata si rece!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana faina de grau
  • 1/2 cana faina integrala de orez
  • 10 lg apa rece
  • 7 lg ulei
  • 2 lgt zahar brun
  • 1 lgt scortisoara macinata
  • Umplutura:
  • 400 g branza proaspata
  • 220 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lg miere
  • 2 lg cu varf gris
  • 1 lg cu varf faina
  • 3 lg cu varf zmeura din sirop
  • 1 lgt scortisoara
  • 1 lgt esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si zmeura:

  1. Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana la omogenizare. Eu am pus scortisoara chiar inainte de a intinde aluatul si de a-l pune in tava, dar puteti sa o puneti odata cu celelalte ingrediente.  

2. Pentru umplutura blenduim smantana cu branza, oul, si grisul. Adaugam restul ingredientelor si amestecam cu o lingura.  

3. Intindem aluatul si il punem intr-o forma (20 x 20 cm) tapetata cu unt si faina de orez. Puneti umplutura, nivelati si dati la cuptor 45-50 min incalzit in prealabil la 190°C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si capsuni