Tarta cu branza si cartofi

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2012 | 6288 vizualizari

 

Am descoperit ca mai am in congelator o jumatate de pachet de foietaj. Din cauza lui s-a nascut aceasta tarta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat foietaj de la Bella
  • 3-4 cartofi
  • 300 g branza framantata
  • 1 ou
  • sare, piper
  • marar
  • 1 ou pentru uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si cartofi:

Pentru inceput pregatim umplutura. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii pasam ca pentru piure. Adaugam branza framantata si oul si amestecam bine pana se omogenizeaza.
La final adaugam mararul tocat si condimentam cu sare si piper.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt asezam aluatul dezghetat si taiem surplusul de pe margini.

Punem umplutura si nivelam. Din surplusul de aluat am taiat fasiute pe care le-am asezat deasupra, pe post de grilaj :).

Ungem grilajul cu ou batut si dam la cuptor la foc mare 10 minute.educem focul si lasam pana se rumeneste deasupra.

Este foarte buna atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte mediteraneene