Un deliciu!!
BLAT:
CREMA DE BRANZA
GLAZURA
Blatul
Biscuitii se macina sau se zdrobesc.Untul se topeste si se racoreste si se toarna peste biscuiti , se framanta pana se leaga.
Se pune in tava de tarta si se da la rece pana se face crema de branza.
CREMA DE BRANZA:
Branza , zaharul, sarea, esenta de vanilie si coaja de portocala se pun toate intr-un castron si se mixeaza cu blender-ul.
Albusurile de la oua se bat spuma si se adauga galbenusurile, se omogenizeaza bine.
Se pun peste crema de branza si se amesteca impreuna.
Se scoate de la frigider blatul, se pune crema de branza si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 15-20 min.
Se scoate si se lasa la racorit.
Intre timp capsunile se curata, se spala si se taie in jumatate, se pun in cratita cu zaharul si se lasa la foc mic pana cand siropul lasat de capsuni incepe sa se lege.
Se lasa la racorit si se pune peste crema de branza, se da la frigider .
POFTA BUNA!!
1
In loc de branza se poate folosi crema de branza.
2
In loc de capsuni se pot folosi si alte fructe.