Tarta cu branza si ardei colorati

de aziz in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 3489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina (100 gr alba+100 gr neagra integrala)
  • 60 ml lapte cald
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita drojdie
  • putin ulei de masline
  • un varf de lingurita ,,black seeds....
Umplutura :
  • 300 gr crema de iaurt stoarsa foarte bine sau branza philadelphia
  • o lingura zaatar
  • sare
  • un ou
  • pentru decor ardei gras rosu ,galben sau portocaliu,verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si ardei colorati:

Se amesteca drojdia cu zaharul si lapte cald pana se topeste se toarna peste faina cu restul de lapte si celelalte ingrediente; framantam, se poate va mai fi nevoie de putina faina,adaugam si uleiul  .Vom obtine un aluat elastic ca plastelina .Punem folie de plastic peste castron si lasam la crescut 30 minute.Fcem foaie din aluat apoi o punem in tava de tarta.

 Crema de iaurt sau branza se amesteca cu zaatar-ul apoi un praf de sare plus oul batut ca pentru omleta.Punem crema obtinuta peste aluat si decoram cu ardeii taiati fasii subtiri.Dam la cuptorul preincalzit 175 grade pentru 40 minute .La sfarsit puteti deschide grilul de la cuptor sa rumeniti ardeii pe deasupra.

 Decorul se incepe din mijlocul tartei facem cercuri din fiecare culoare se merge in spirala,trebuie sa ajungi cu aceeasi culoare de unde ai inceput apoi continui cu alta culoare ,mai formezi un cerc si iar alta culoare alt cerc........

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si ardei colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Xandrinne 1

13.08.2012, 12:42

Foarte aspectuoasa!

Ligia Bxl 1

21.12.2013, 23:18

minunata,ca la carte

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta italiana