Pentru aluat ne sunt necesare:
Pentru umplutura ne sunt necesare:
Pasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute, intr-un loc caldut.
Cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele caldut in care am dizolvat lingurita cu sare.
Adaugam drojdia dospita si framantam aluatul cu putin unt moale.
Dupa framantare, lasam aluatul la dospit, pana isi dubleaza volumul.
Intindem o foaie (nu foarte groasa) si o asezam intr-o tava unsa cu putin unt/ulei.
Presaram jumatate din cantitatea de cascaval ras si intindem uniform ouale batute cu smantana. Adaugam fasii de bacon si porumbul, casul ras de vaci si restul de cascaval. Deasupra punem rosia taiata in felii.
Dam tava la cuptor pentru 40 de minute aproximativ.
Dupa coacere, tarta se lasa in cuptor, sa se raceasca treptat.
Pofta buna!
1
Ordinea in care se adauga ingredientele este aleatorie.
2
In aluat se poate adauga o lingurita cu rozmarin.