Tarta cu afine

de diana_k in Torturi, 26 Aug 2010 | 8581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua mici sau 3 mai mari,
  • 8 linguri de zahar,
  • 4 linguri de faina
  • deasupra:
  • 300ml frisca ,
  • 2 linguri de zahar pudra,
  • dulceata de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu afine:

pentru blat facem reteta clasica...batem albusurile spuma, adaugam zaharul, batem bine pana se topeste apoi punem galbenusurile  si la urma incorporam usor faina. coacem blatul in tava bine unsa cu ulei si tapetata cu faina

frisca se bate cu 2 linguri de zahar pudra, intindem jumatate din frisca pe blatul rece presaram 2-3 linguri de afine si acoperim cu restul de frisca ungem deasupra cu dulceata de afine.

daca e prea groasa dulceata se poate subtia cu 1 lingura de apa in caz ca nu aveti dulceata o puteti inlocui cu un plic de tort gelle si presarati afine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de vara