Maruntim biscuiti la robot.
Untul il topim impreuna cu zaharul, apoi il punem peste biscuiti si amestecam bine pana incorporam toti biscuiti.
Daca consideram ca nu se leaga mai adaugam 1-2 linguri de lapte.
Tapetam cu hartie de copt o forma de tort cu fundul detasabil, apoi intindem uniform compozitia in tava si o dam la rece.
Intr-un vas cu fundul dublu, topim ciocolata impreuna cu 100 ml de frisca lichida, apoi lasam la rece cca.2-3 ore.
Dupa acest timp, mixam bine pana obtinem o crema ferma.
Budinca de vanilie se pregateste conform instructiunilor de pe plic. Lasam la racit. Intre timp mixam frisca (250 ml) apoi incorporam trei sferturi din ea in budinca de vanilie.
Asamblare : Peste blatul de biscuiti turnam crema de ciocolata, punem capsuni, apoi budinca de vanilie.
Decoram cu frisca ramasa, capsuni si menta.
Introducem tarta la rece pana la servire. Este minunata !