Drob de miel

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2013 | 8182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de miel: 1 ficat, 1 inima, plamanii
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 3 fire de usturoi
  • 1 si 1/2 legatura marar
  • 3 oua
  • 3 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

1. Punem la fiert ficatul si plamanii si separat inima pentru ca au timp de fierbere separat.

2. Spalam si curatam ceapa si usturloiul, le taiem marunt si punem la calit prima data ceapa uscata si dupa 2 minute adaugam ceapa verde si usturoiul si o lasam la inabusit tot 2 minute. 

3. Cand carnea este fiarta o punem la maruntit in blender impreuna cu ceapa si usturoiul.

4. Turnam compozitia intr-un bol si amestecam cu mararul taiat marunt, ouale crude, sare si piper dupa gust.

5. Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt, punem putina compozitie, asezam ouale fierte tari si turnam restul de compozitie apasand usor.

6. Dam la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 40 - 45 de minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel - reteta veche din Dobrogea