Tarhon in otet

de Alexandra Burz in Conserve, 14 Aug 2013 | 4469 vizualizari

 

M-am apucat de tuns tarhonul..asa e de bun la o ciorbitza acra.. :)

 

INGREDIENTE

  • tarhon
  • otet
  • sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Tarhonul proaspat cules se spala bine

Se indeparteaza frunzulitele de pe tulpina

Se aseaza in borcan, lasandu-se gol cam de 2 degete

Se adauga otetul amestecat cu o lingurita rasa de sare

Se infileteaza borcanul si se pune in camara pentru iarna :)

TIPS-URI

1

se poate folosi si dupa aproximativ 2 luni intrucat este deja usor murat

2

se poate folosi atat pentru ciorba acra, cat si pentru cele de fasole boabe sau cea de perisoare cu bulion intrucat le da un gust aparte ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet