Tarhon in otet

de Ubulika in Conserve, 15 Dec 2011 | 4108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura tarhon proaspat
  • otet din vin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Tarhonul se spala , se lasa sa se usuce putin,se rup frunzele de pe tulpina si se indeasa  in borcanul spalat si uscat in prealabil.Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita sare.Se completeaza cu otet pana e plin borcanul si se infileteaza capacul.

TIPS-URI

1

Nu aruncati tulpinile de tarhon! Cotoarele ce raman se rup in bucati si se pun in pungi (pe portii) la congelator.

2

Se decupeaza o bucatica de nailon dupa marimea capacului.Nailonul va crea un "zid" intre otet si metalul capacului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

16.12.2011, 12:51

interesant

Bya Ralu 1

17.01.2012, 20:48

eu abia am cumparat 1 borcan din piata... cand e atat de simplu de facut

Ubulika 1

18.01.2012, 10:16

)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]