Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 9603 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conserve, retete Conserve
Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante.
Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele.
Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet.
de Constelatialeu 9
de Bucataras 6
de diaconta 7
de ralu_ca 1
adry88 1
Lau 1
interesant
RuxyRux 1
Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:14
ieri la 16:05
ieri la 10:59
de Panacris 9
pe 06.02 la 19:55
pe 06.02 la 14:14
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
Andra_Constantinescu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
claudiaO 1
RalucaIrina 1
Panacris 9
1798 puncte
Rocsi 9
1315 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Adi 1
300 puncte
RODIMUR 8
239 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!