Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 9694 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: conserve, retete Conserve
Spalam bine tarhonul si il lasam sa se zvante.
Il taiem marunt daca tulpina e frageda sau rupem frunzele.
Il punem in borcan si adaugam peste el o lingurita de sare si otet.
de Constelatialeu 9
de Bucataras 6
de anisoara 1
de Mitinita 7
adry88 1
Lau 1
interesant
RuxyRux 1
Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:01
la 16:51
la 09:41
de laura_n 7
ieri la 17:03
ieri la 15:21
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
mihaelar63
MotanLaOale
- Andreea - 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bianca20 1
mihaelam90 1
Ella Carla 1
twilight7 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!