Taitei de casa

de marcela1979 in Paste, 17 Feb 2013 | 4918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina alba
  • un vf de cutit sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se bat ouale cu un praf de sare,se adauga faina alba cat cuprinde pana se face un aluat care se poate intinde.Se intinde aluatul cu sucitorul in foaie subtire si se pune la uscat.Cand s-a zvantat se ruleaza si se taie cu cutitul in fasii subtiri.

Se imprastie sa se mai usuce ,apoi se utilizeaza in anumite retete.

TIPS-URI

1

faina alba se cerne inainte de folosire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

17.02.2013, 19:22

Sunt cei mai buni pregatiti in casa!

mamaieelena 1

17.02.2013, 20:13

sunt si bio nu numai gustosi...

Copiosus 1

18.02.2013, 09:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]