O retete simpla personalizata
Se portioneaza pieptul de pui in fasiute potrivite si pe pune intr-un castronas cu sos de soia si sos dulce acrisor si se lasa acolo minim 15 min pana se intrepatrund aromele. Se pun circa 2 linguri de ulei de masline sa se incinga intr-o tigaie si se adauga pieptul de pui care se lasa sa se rumeneasca. Se scoate si se pune pe o farfurie.
Se sterge tigaia trebuie sa fie una putin mai adanca si se pun din nou 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa se incinga si se pune mixul de legume chinezesti congelate. Se lasa 8 minute, iar spre sfarsit se adauga sosul de soia dupa gust pana ce legumele incep sa capete usor o culoare maronie. Se pune pieptul rumenit si de mai amesteca de cateva ori.
Intre timp pregatim taieteii dupa cum scrie pe ambalaj: in 400 ml apa fierbinte se adauga taiteii si se lasa circa 5 min timp in care ii amestecam usor si punem o lingura de ulei de masline.
Se orneaza o farfurie cu o parte de taitei si o parte de legume cu piept de pui.