Taietei cu varza

de Brindusa in Spaghete, 25 Apr 2010 | 5599 vizualizari

 

Mancarea asta o stiu de la bunica. A adus-o din Viseu cand s-a stabilit prin zona de sud. Este o mancare foarte simpla, dar pe care eu o indragesc in mod deosebit.

 

INGREDIENTE

  • varza, cam 1 kg
  • 1 pachet taietei
  • 5 linguri ulei
  • 2 lingurite piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei cu varza:

Mai intai tai varza marunt. Mie imi place sa simt varza in mancare, asa ca n-o tai chiar fideluta. Presar-o cu sare si las-o pana se inmoaie. Stoarce bine varza de sucul format.

Intr-o tigaie mare incalzeste uleiul si caleste varza, la foc nu prea mare ca sa nu se arda. Cand e calita bine adauga piperul si amesteca.

Pune taieteii la fiert in apa fiarta. Fierbe-i al dente. Pune-i in tigaia cu varza, amesteca si prajeste putin taieteii.

Mancarea se serveste calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

silvi0ara 1

26.04.2010, 10:22

O bunatate.

mihaelar63 1

30.04.2010, 00:39

varza noua + taitei de calitate , rezulta un deliciu

zuara 1

17.09.2011, 08:12

iese grozav cu taietei de casa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos Bolognese