Spaghetti con le cozze

de Bya Ralu in Spaghete, 6 Mai 2012 | 4810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2cutie spaghetti
  • 100g rosii in bulion
  • 2 linguri bulion
  • vin rose
  • 1 ceapa
  • 150g midii
  • 1 faina
  • 2 catei usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti con le cozze:

Ceapa o dam pe razatoarea mica si o punem la calit in ulei de masline,impreuna cu usturoiul zdrobit,si condimente(boia dulce,piper,sare,peperoncino,busuioc.Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare,timp de 7-10 minute,cat scrie pe cutie.Se strecoara si se clatesc cu apa rece.Peste ceapa se adauga bulionul subtiat cu vinul rose si rosiile cubulete si midiile,se lasa 10 minute.Intr-un vas termorezistent se adauga spaghetele si se rastoarna sosul format.Se prepara faina cu apa si se adauga peste compozitie,se amesteca si se da la cuptor timp de 10 minute

TIPS-URI

1

se serveste cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti con le cozze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara