Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb

de Bya Ralu in Paste, 22 Ian 2016 | 4145 vizualizari

 

O reteta de te lingi pe degete :))) am facut-o dupa aceasta reteta http://www.andreibartesch.com/tag/creveti-sos-alb/

 

INGREDIENTE

  • paste proaspete tagliolini
  • 100 g creveti congelati
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 -2 catei de usturoi
  • 3-4 rosii cherry
  • 2 linguri de smantana
  • cateva frunze de busuioc
  • patrunjel uscat
  • unt
  • parmezan
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb:

Pastele se pun in apa clocotita cu sare la fiert,se lasa timpul scris pe punga.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit cu unt si crevetii congelati.

Rosiile se taie in patru, iar frunzele de busuioc se taie la dimensiunea dorita (nu foarte marunt.) si se pun in tigaie peste creveti.

Se adauga si usturoiul strivit, se lasa cateva minute pe foc dupa care se adauga smantana, condimentele si pastele scurse de zeama.

Se pune putin parmezan si se amesteca usor.

Se servesc calde cu mult parmezan

TIPS-URI

1

puteti sa folositi patrunjel proaspat in loc de cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:06

Ce bunatate gurita

Bya Ralu 1

27.01.2016, 16:13

multumesc ruxyca

Rahela Velicu 1

02.02.2016, 23:04

Hmm, ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos de rosii cu legume si carnaciori