Astazi va invit in Toscana :)
Dupa o legenda pastele Tagliatelles au fost inventate in 1487 de un bucatar talentat cu ocazia casatoriei celebrei Lucrèce Borgia. Forma acestor paste imita parul lung si blond al tinerei femei.
Ele sunt ferme si absorb de minune sosul pregatit.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/tagliatelles-proaspete-cu-sos-cremos-de.html
Gatiti sunca afumata intr-o tigaie fara sa adaugati grasime.
Adaugati smantana lichida, puneti piper si lasati sa fiarba 2-3 minute.
Puneti branza mozzarella taiata bucati si lasati-o sa se topeasca complet, amestecati.
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Trebuie sa fie « al dente ».
Scurgeti pastele, adaugati-le in sosul cremos, amestecati si gatiti totul 2 minute.
Decorati cu patrunjel verde si serviti.