Un deliciu.
Pentru aluat amestecam oul cu otetul, uleiul, sarea si apa calduta. Adaugam si faina framantand usor. Aluatul nu trebuie sa fie nici moale, dar nici prea tare.
Intindem aluatul cat putem de mult si peste el distribuim untul moale, apoi il rulam si il introducem la rece cel putin o ora.
Amestecam branza dulce cu ou,zahar vanilat si zahar, dupa gust.Nu am precizat cantitatile pentru ca se pot pune in functie de preferinta fiecaruia. Eu am facut patru rulouri, doua doar cu branza si doua cu branza si visine.
Scoatem aluatul de la rece si il impartim in patru. Intindem pe rand fiecare bucat.
Eu am facut patru rulouri diferite. Pe primul am distribuit branza pe toata suprafata intinsam apoi am rulat.
Pe al doilea rulou am pus branza pe o latura, apoi am rulat.
Pe al treilea rulou am distribuit branza si apoi visine pe toata suprafata intinsa, apoi am rulat.
Pe am patrulea rulou am asezat branza pe o latura, am rulat o data, apoi am asezat visine si am rulat pana la capat.
Am asezat toate cele patru rulouri intr-o tava cu hartie de copt, le-am portionat si am introdus tava in cuptorul incins pentru 35-40 de minute.
Dupa ce s-au rumenit usor scoatem tava din cuptor si le lasam sa se racoreasca.
Le servim pudrate cu zahar pudra. Minunate. Abia astept sa le fac din nou.