Tagliatelle cu pui si sos de branza

de Oana in Paste, 28 Apr 2009 | 8131 vizualizari

 

Extrem de rapid de facut, pastele cu pui sunt preferatele noastre. Cu diferite sosuri putem pregati rapid o cina delicioasa. Ca sa nu ne complicam si sa stam prea mult in bucatarie, avem mereu pregatite in camara diferite sosuri pentru paste cumparate din hipermarket. Restul inventam pe moment :)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui taiat fasiute subtiri
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi granulat
  • o lingura de unt
  • un borcanel cu sos de branza pentru paste
  • tagliatelle cu spanac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos de branza:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa clocotita cu sare.

Intre timp topim untul intr-o tigaie de teflon, apoi punem puiul si-l lasam sa-si schimbe culoarea, intorcandu-l pe toate partile. Adaugam sare si piper, putin busuioc si usturoi granulat. Punem o canuta cu apa calda (am luat din oala in care fierbeau pastele ) si lasam sa se inabuseasca vreo 5 minute. apoi adaugam sosul si mai lasam cateva minute. La final adaugam pastele scurse de apa si amestecam bine sa se patrunda aromele si culorile. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii