Tagliatelle cu Miez de Lapte

de Oana in Paste, 18 Apr 2012 | 4257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de Miez de Lapte Delaco
  • 500 gr. paste
  • 3 linguri de ulei
  • 2 cepe roșii
  • 3 linguri de stafide
  • 1 măr verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 5 linguri de oțet balsamic
  • oregano uscat
  • sare și piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Miez de Lapte:

Fierbeți pastele urmând instructiunile de pe pachet. Scurgeți-le, amestecați-le cu 2 linguri de ulei de măsline, puneți-le deoparte și scoateți apoi brânza din ambalaj. Curățați și tăiați fin ceapa, feliați mărul, și preparați într-o tigaie un sote împreună cu uleiul de măsline și stafidele. Adăugați în tigaie oțetul balsamic, mai lăsați tigaia pe foc 30 de secunde, apoi luați-o de pe foc și amestecați sosul cu pastele și brânza. Se servește cu oregano presărat deasupra.

reteta advertorial Delaco

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu pui si ciuperci