Adică o mâncare delicioasă chiar si pentru o zi de post,daca pastele sunt fara ou.
Cantitatile sunt in functie de cate portii doriti sa faceti.
Ciupercile le taiem felii,dupa ce le spalam sau nu (parerile sunt impartite in aceasta privinta),eu le spal,nu as putea sa le folosesc altfel.Un morcov l-am facut fideluta cu ajutorul curatitorului de legume.
Intr-o tigaie punem putin ulei si punem ciupercile impreuna cu morcovul sa se prajeasca.Lasam pana cand scade toata apa lasata de ciuperci si se mai prajesc putin.Condimentam.As zice sa nu va zgarciti cu piperul,brocolli este cam „fad” altfel mai ales combinat cu paste.
Brocolli il punem la fiert in apa cu putina sare impreuna cu un morcov.Nu lasam prea mult brocolli,il scoatem si-l punem in apa cu gheata sau un jet de apa rece ,pentru a-si pastra culoarea.Morcovul fiert il taiem rondele.
Fierbem si tagliatellele in apa cu putina sare.Le scurgem de apa si le punem peste ciuperci.Adaugam si brocolli si rondelele de morcov.Daca este cazul mai condimentam….dar sa nu exageram totusi.
Simplu,rapid si deosebit de gustos.