Tagliatelle cu ceapa si varza

de Angelina_Elena in Paste, 12 Sep 2013 | 6149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle (de casa)
  • 1 varza (medie)
  • 1 ceapa (mare)
  • 40 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ceapa si varza:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.

Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici apoi o punem intr-un vas.

Presaram sarea, ameastecam pentru a intra in varza, apoi o scurgem bine de apa lasata.

Punem ceapa la calit in uleiul incins.

O lasam pana se inmoaie bine, apoi adaugam varza si o lasam aproximativ 20 de minute pentru a se calii.

Amestecand mereu pentru a nu se pinde de fundul vasului.

Mai adaugam sare daca e nevoie si 1 praf de piper.

Dupa ce varza s-a calit, punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert.

Cand apa incepe sa fiarba adugam pastele si lasam sa fiarba 8 minute.

Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa apoi le amestecam cu varza calita.

Servim imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ceapa si varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza calita