Tagliatelle con Panna e Spinaci

de dentistutza in Paste, 5 Apr 2011 | 5624 vizualizari

 

Ca tot este sezonul de spanac...eu din comoditate am folosit din cel congelat. Normal ca cel proaspat ar fi mai indicat!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle proaspete (pasta fresca al uovo)
  • 1 cutie smantana lichida 15% Dorna
  • 1/2 pachet spanac congelat frunze intregi
  • 2 linguri unt
  • 200 gr. cascaval sau telemea mai putin sarata
  • 4 catei de usturoi feliati subtire
  • sare, piper,1/4 lingurita nucsoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con Panna e Spinaci:

Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg fara a le trece sub jet de apa rece.Spanacul se da in doua clocote si apoi se toaca cu cutitul.Untul se pune intr-o craticioara la topit si se pune spanacul la calit cu putina sare cam 7-8 minute. Se potriveste de gust cu piper si nucsoara, se toarna smantana lichida, branza rasa si usturoiul si se lasa sa dea in doua trei clocote. Se adauga pastele fierte, se amesteca  bine si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con Panna e Spinaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Mitinita 1

07.04.2011, 10:43

ce bun trebuie sa fie

bucatarimcudiana 1

07.04.2011, 18:46

bun,bun,bun

alinutzika 1

16.07.2011, 16:20

nu stiu de ce dintre toate pastele ador tagliatelle
Deci..e o reteta pe gustul meu..

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagnette cu sos de carne