Tabouleh

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2012 | 6219 vizualizari

 

E un aperitiv care ne place mult, dar mai ales si ptr efectul benefic care il are patrunjelul asupra organismului, e un antibacterian, si e bun impotriva celulelor canceroase, precum usturoiul (care e pe primul loc!) si lamaia.
Foarte usor si foarte repede de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet mare de patrunjel, chiar mai mult daca va place
  • 3 rosii
  • sucul de la 1 lamaie
  • cca 100 gr cuscus
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh:

Punem intr-un bol cuscusul, apoi taiem cubulete mici rosiile si le punem in bol peste cuscus,

apoi taiem si patrunjelul marunt; punem sare, ulei si suc de lamai dupa preferinta.

Amestecam bine, dupa care e indicat de lasat la figider cam 30 min ptr ca sa se inmoaie cuscusul.

TIPS-URI

1

Patrunjelul NU se da prin mixer ptr ca isi pierde din gut, ci se toaca la mana cu cutitul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Doralinda 1

02.12.2012, 22:45

Mmmmm, in fiecare zi as manca dar mi-e lene sa tai patrunjelul, ca pun vreo 3 buchete!

Ela68 1

26.12.2012, 15:25

e cea mai buna "chestie" pe care am mancat-o vreodata !

Doralinda 1

26.12.2012, 16:25

Ela, multumesc frumos! E intr-adevar foarteracoritoare aceasta salata!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Salata Tabouleh