Surimi pane cu bere

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 19349 vizualizari

 

simpla si rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de surimi 500g
  • 2 oua
  • putina sare
  • faina alba
  • 50 ml bere
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane cu bere:

Se lasa sa se dezghete putin surimi

Se bat ouale cu un praf de sare si berea

Se dau surimi prin ou apoi prin faina alba din nou prin ou si se prajesc in ulei fierbinte,sau daca va e mai comod se amesteca oul,berea si faina alba,dar ies mai bine separat parerea mea

Se pot servi atat simple ca si aperitiv sau cu ganitura de orez,cartofi,salate,,,,,,,,,,,,

Sant preferatele lui Bebe

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

05.11.2010, 17:05

foarte gustos , mie imi place mult , merge si cu ingredientul separat

housy 1

14.12.2010, 10:12

TREBUIE SA INCERC !!

adry88 1

18.05.2011, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu leurda