Am gatit Surimi, de fapt mai mult sotul meu a gatit, eu am facut poze. Este o reteta foarte simpla si nu ia mult timp.
Primul lucru care trebuie sa il faceti, este sa decongelati Surimi punandu-i intr-un vas cu apa calda, cand au inceput sa se decongeleze indepartati folia in care sunt impachetati individual. Puneti intr-o tigaie mare { tigaia trebuie sa fie cu pereti subtiri } ulei de masline { extra virgin } adaugati 2 cepe taiate in jumatate si pe urma felii { nu foarte subtiri } lasati ceapa sa se faca aproape transparenta si pe urma adaugati surimi { amestecand din cand in cand } ii lasati pe foc pana cand vedeti ca au inceput sa se desfaca la capete { cum arata cei din foto. } se condimenteaza la sf. cu sare { de mare } si piper negru { proaspat macinat }.
Painea se poate pune de la inceput in cuptor pe gratar { pe programul cu ventilare } si o lasati pana cand ati terminat de gatit { in asa fel va ramane calda, perfecta pentru ca untul cu care o ungeti sa se topeasca } Salata verde se taie destul de marunt si se condimenteaza cu ulei de masline, sare, piper + otet balsamic sau orice alt dresing de salate. Sosul de smantana se face dintr-un usturoi pisat sau dat prin razatoare. Se freaca usturoiul cu putin ulei de masline, dupa care se adauga treptat smantana si se amesteca bine { condimentati cu sare + piper }
Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html