Şurimi cu salată verde şi sos de usturoi

de articook in Peste, 21 Iun 2010 | 10942 vizualizari

 

Am gatit Surimi, de fapt mai mult sotul meu a gatit, eu am facut poze. Este o reteta foarte simpla si nu ia mult timp.

 

INGREDIENTE

  • surimi 4 pachete
  • 2 cepe albe mari
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • un catel de usturoi
  • smantana
  • otet balsamic
  • salata verde
  • paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şurimi cu salată verde şi sos de usturoi:

Primul lucru care trebuie sa il faceti, este sa decongelati Surimi punandu-i intr-un vas cu apa calda, cand au inceput sa se decongeleze indepartati folia in care sunt impachetati individual. Puneti intr-o tigaie mare { tigaia trebuie sa fie cu pereti subtiri } ulei de masline { extra virgin } adaugati 2 cepe taiate in jumatate si pe urma felii { nu foarte subtiri } lasati ceapa sa se faca aproape transparenta si pe urma adaugati surimi { amestecand din cand in cand } ii lasati pe foc pana cand vedeti ca au inceput sa se desfaca la capete { cum arata cei din foto. } se condimenteaza la sf. cu sare { de mare } si piper negru { proaspat macinat }.

Painea se poate pune de la inceput in cuptor pe gratar { pe programul cu ventilare } si o lasati pana cand ati terminat de gatit { in asa fel va ramane calda, perfecta pentru ca untul cu care o ungeti sa se topeasca } Salata verde se taie destul de marunt si se condimenteaza cu ulei de masline, sare, piper + otet balsamic sau orice alt dresing de salate. Sosul de smantana se face dintr-un usturoi pisat sau dat prin razatoare. Se freaca usturoiul cu putin ulei de masline, dupa care se adauga treptat smantana si se amesteca bine { condimentati cu sare + piper }

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Şurimi cu salată verde şi sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
SOMON LA GRATAR CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI