Supa-crema de usturoi cu scoici Saint-Jacques

de lili2010 in Fructe de mare, 5 Mar 2011 | 8610 vizualizari

COMENTARII (15)

adasev12 1

05.03.2011, 18:45

recunosc ca arata fff bine dar de gustat...eunt mai reticenta cu fructele de mare.... ...dar pt amatori....f ff tare

Lau 1

05.03.2011, 18:57

arata foarte bine si delicioase

RuxyRux 1

05.03.2011, 19:17

E superba prezentarea...desi scoici n-as papa niciodata!

zaharia_mihaela2005 1

05.03.2011, 19:36

f gustoasa trebuie sa fie dar nu prea ma impac cu scoicile

elena1988 1

05.03.2011, 20:03

cismaru_nicoleta 1

05.03.2011, 20:54

Zicea mama k am papat scoici cand eram micuta Asa ca as incerca,mai ales cat de minunat arata

MIUTA 1

06.03.2011, 00:45

LUK 1

06.03.2011, 15:34

divainbucatarie 1

07.03.2011, 08:54

mamaieelena 1

08.03.2011, 08:34

Dya Daniela Andrei 1

09.03.2011, 21:26

Arata tare tare gutos! Imi place

Adinuta 1

11.03.2011, 19:12

Super!! Arata foarte bine

Criss 1

15.03.2011, 16:02

Waw, ce bine arata! O reteta de "fite". Prezentarea de nota 10!

adry88 1

22.05.2011, 18:31

kukibella 1

16.05.2012, 15:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu ciuperci si smantana