Supa-crema de morcovi

de Tabita _ in Supe, 16 Feb 2013 | 6315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 ml supa sau puneti la fiert 800 ml apa cu un cub de concentrat
  • 2-3 linguri unt
  • 5 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1/2 cana lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de morcovi:

Se taie legumele cubulete si se calesc in unt.

Se adauga supa peste ele si se lasa sa fiarba 15 minute dupa care se paseaza legumele cu ajutorul unui blender sau al unui tel.

Se adauga cca 1/2 cana lapte in functie de consistenta pe care o dorim, mai fluida sau mai densa.

Se repune la fiert pentru inca cateva minute.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Inainte de servire se adauga patrunjelul.

Se serveste cu smantana si crutoane. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de morcovi cu ghimbir, chili si lapte de cocos