Supa-crema de legume

de Anamaria7 in Supe, 25 Feb 2011 | 3747 vizualizari

 

De mult timp mi-am tot dorit sa incerc, dar acasa nu prea e nimeni interesat :p La Cluj fac ce vreau io, na! :))

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 tulpina de praz
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 1 lg ulei
  • 1 ou fiert
  • 3-4 lg smantana
  • crutoane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de legume:

Se taie legumele cubulete si se fierb in apa. Cand sunt fierte bine, se scot, se paseaza (eu am folosit blenderul) si se condimenteaza cu sare si piper si se adauga smantana. Supa se lungeste cu apa in care au fiert legumele.

Supa se garniseste cu crutoane si frunze de patrunjel. Eu am servit-o cu un ou fiert.

 

TIPS-URI

1

Am vrut sa incerc si altfel, asa ca eu am fiert legumele in aparatul cu aburi si in apa pe care am folosit-o am adaugat 1 cubulet Knorr pentru supa de pui.

2

In plus, am preferat sa folosesc iaurt in loc de smantana.

3

Pentru ca nu ma incanta atat de mult rosiile in perioada asta a anului (nu prea au gust...), am inlocuit cu pasta de tomate si putin, putin ketchup pentru un plus de aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

kamy 1

26.02.2011, 19:36

Anamaria7 1

27.02.2011, 09:13

multumesc, bucatarasi care au comentat de la ultimul meu comentariu ce descriere profesionala

tanyapatap 1

13.12.2014, 20:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gazpacho