Supa-crema de cartofi violet

de madi_marin in Supe, 1 Dec 2018 | 3046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi violet
  • 1 spate de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov mic
  • 1 pastârnac
  • sare
  • piper
  • smântână
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de cartofi violet:

Se spală cartofii şi se pun la fiert în coajă.

Din spatele de pui şi restul legumelor facem o supă concentrată pe care o strecurăm la sfârşit.

Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se pun în blender.

Se adaugă din supa pregătită anterior până obţinem consistenţa dorită.

Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se serveşte supa-cremă cu smântână şi pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de cartofi violet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de cartofi