Simpla si rapida de preparat ,dar cu un gust deosebit . Am vazut o reteta de supa crema la olgasflavorfactory. com cu ingrediente aproximativ aceleasi . Cum nu suntem mari prieteni cu supa -crema .am transformat in una ,, simpla ''.
Curatati , spalati si tocati cu ajutorul robotului de bucatarie , morcovul ,ceapa , usturoiul ,telina .
Cartofii vor fi taiati cuburi mai mari .
Taiati cubulete carnea afumata si o prajiti in ulei pana devine crocanta .
Scoateti cuburile de carne separat si in uleiul ramas caliti 1-2 minute legumele tocate .
Adugati deasupra 2 l apa , cartofii si crenguta de cimbru .Sarati .
Dupa aproximativ 20 minute cand cartofii sunt patrunsi se drege gustul cu smantana . Smantana inainte de a se pune in supa se diluiaza cu zeama fierbinte [ astfel se omogenizeaza mai usor ] .
Servit supa de cartofi cu codite de ceapa tocata si cuburile crocante de carne afumata .