Supa rapida de peste cu legume

de Corinuta in Supe/Ciorbe, 28 Aug 2010 | 3632 vizualizari

 

Mi-ati facut pofta de supa de peste....eu am gasit o varianta rapida, ieftina si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2-3 cartofi
  • 1 conserva de peste in ulei
  • 1 lamaie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • frunze de leustean
  • smantana
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rapida de peste cu legume:

Se curata si se spala zarzavaturile. Se pun 2 litri de apa la fiert. Se taie rondele morcovul, patrunjelul si pastarnacul. Telina si cartofii se taie cuburi.

Cand fierbe apa se adauga legumele si foile de dafin. Se lasa sa fiarba aprox, 10 minute. Cand sunt aproape fierte legumele se desface conserva si se adauga pestele.

Se condimenteaza cu sare si piper. Se stoarce lamaia si se acreste supa cu sucul rezultat. Se curata usturoiul si se zdrobeste, apoi se adauga la supa.

Se ia supa de pe foc, se toaca frunzele de leustean si se presara peste supa. Cand se serveste se adauga o lingura de smantana, dupa preferinte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida de peste cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu smantana si bors