Supa Minestrone

de Toamna07 in Supe, 8 Noi 2012 | 5180 vizualizari

 

Supa Minestrone este o supa italiana,cu adevarat delicioasa,cu multe vitamine.
Modul de preparare difera de la o casa la alta si de la o zona la alta.

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 capatana de telina
  • 4 cartofi
  • 400 g rosii cuburi
  • 100 g unt
  • 1 legatura patrunfel
  • 100 g paste mici
  • smanatana dresa cu galbenus de ou(optional)
  • parmezan(optional)
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Minestrone:

Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele.

Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper.

Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat  si am lasat sa dea cateva clocote.

Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan.

Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana.

Pur si simplu,delicioasa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa ardeleneasca