Supa ,,la rece" de spanac

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Mar 2013 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 frunze de spanac
  • 250 ml apa
  • sare, piper dupa gust
  • un graunte de usturoi
  • un fir de ceapa verde
  • ulei de masline 10 ml
  • 2 linguri de rosii taiate cuburi ( din conserva)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ,,la rece" de spanac:

Am spalat frunzele de spanac. Am curatat firul de ceapa, grauntele de usturoi. Am pus in blender 250 ml apa, am adaugat frunzele de spanac, rosiile, ceapa, usturoiul, sare, piper, ulei de masline. Am  mestecat bine pret de un minut. 

Se serveste cu paine de secara. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ,,la rece" de spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

alilianaa 1

21.03.2013, 13:39

Rocsi

Irina 1

26.03.2013, 16:15

Interesant! Nu m-as fi gandit, dar cred ca are un gust tare bun!

alilianaa 1

26.03.2013, 17:13

nebanuit de bun. In consecinta, am mai repetat reteta. Si cum aveam si ceva dureri ici colea, tind sa cred ca a contribuit la atenuarea lor pana disparitie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din soia cu dovlecel (de post)