by dicarmencitta1957
Este o mancarica de post foarte buna si usor de preparat.Ciupercile sunt preferatele familiei mele,de aceea se regasesc in retetele mele destul de des.
Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care i-am taiat julien.Toate acestea le punem intr-o tigaie de teflon si le calim un pic(cam 2 minute),in 3 sau 4 linguri de ulei de masline,peste care venim cu ciupercile taiate si le calim in continuare.
Eu le calesc intr-o tigaie de teflon cu bulina rosie,in care nu se arde si nici nu se prinde.Ciupercile isi vor lasa zeama si in combinatie cu patrunjelul verde pe care il punem cu 2 minute inainte,vor da un gust ciupercilor foarte delicios.Este o mancare de post,foarte deliciosa.Usturoiul verde si ceapa verde in combinatie cu ciupercile calite si cu patrunjelul verde vor fi un deliciu.Pentru decor am pus cateva masline verzi si patrunjel verde.Pofta buna !!!