Se fierbe pestele in putina apa, 4 minute. Se transfera pe o farfurie si se rupe in bucati.
Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se lasa la racit.
Intre timp, se incalzeste untul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga scortisoara, foile de dafin, prazul sau ceapa tocate, usturoiul tocat, semintele de fenicul si se gatesc pana devin aurii. Se reduce focul si se adauga curcuma, fulgii de chili si fasole verde si se mai gatesc 20 de secunde.
Se da focul mai tare si se adauga supa/apa. Se aduce la punctul de fierbere si se lasa 4-5 minute pana cand fasolea e gatita si supa s-a evaporat. Se adauga smantana, se amesteca si se lasa 1-2 minute.
Se adauga spanacul si sare.
Se indeparteaza de pe foc si se adauga pestele, coaja de lamaie si orezul si se amesteca bine.
Se serveste cu oua fierte.