O sa spuna lumea ca eu nu stiu sa fac supa de pui cu galuste :D Spre surpriza mea nu am nicaieri postat asa ceva . Doream sa va expun ,, ideologia ". In copilaria mea am auzit si mi-a ramas pe- retina memoriei -cum zice un clasic in viata ca :,, Aia nu e gospodina care nu face cinci feluri de mancare dintr-o gaina "" Iaca eu am facut doar trei din trei pulpe mari de pui crescut in ograda soacrei . Scuze , doua erau de cocosel si una de puicuta .Cocosul nu este atat de gras si galben ca gaina . Asa ca am preparat o ,,levesa "' traditionala de pui , o friptura , iar legumele ramase le-am folosit la o salata .
1
Usturoiul este prezent in supa doar din cand in cand , dupa cum imi este pofta .
2
Eu am folosit oala sub presiune , respectand indicatiile de utilizare .
3
Folosind oala sub presiune se obtine o supa clara . Nu se sfarma legumele si supa nu este tulbure .