Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste

de Valclaudia in Supe, 19 Iul 2015 | 3751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 2l apa rece
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de porumb
  • 50 gr. taietei chinezesti
  • 100 gr. paste fainoase
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • telina verde proaspat tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste:

Spalam pieptul de pui, il taiem bucati si il punem in oala impreuna cu uleiul.

Il lasam la prajit cca 5 minute, adaugam apoi morcovul curatat, spalat si taiat rondele.

Presaram dupa gust sare si piper macinat.

Punem si ceapa curatata, spalata (intreaga).

Turnam apa, lasam la fiert pana patrunde usor furculita in bucatile de carne.

Adaugam taieteii chinezesti si pastele fainoase, mai lasam supa la foc cel mult 7-8 minute.

Oprim focul, scoatem ceapa,presaram verdeata tocata si lasam cca 10 minute supa acoperita sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de ardei umpluti