Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste

de Valclaudia in Supe, 19 Iul 2015 | 3936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 2l apa rece
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de porumb
  • 50 gr. taietei chinezesti
  • 100 gr. paste fainoase
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • telina verde proaspat tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste:

Spalam pieptul de pui, il taiem bucati si il punem in oala impreuna cu uleiul.

Il lasam la prajit cca 5 minute, adaugam apoi morcovul curatat, spalat si taiat rondele.

Presaram dupa gust sare si piper macinat.

Punem si ceapa curatata, spalata (intreaga).

Turnam apa, lasam la fiert pana patrunde usor furculita in bucatile de carne.

Adaugam taieteii chinezesti si pastele fainoase, mai lasam supa la foc cel mult 7-8 minute.

Oprim focul, scoatem ceapa,presaram verdeata tocata si lasam cca 10 minute supa acoperita sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din piept de pui cu taietei chinezesti si paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]