Cea mai gustoasa supica, si a fost prima data cand cand am facut-o. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/supa-de-ciuperci-cu-muschiulet-de-porc/
Mai intai punem uleiul la incins. Ceapa o taiem in cubulete mici si o punem la calit impreuna cu ciupercile scurse bine de zeama.
Lasam 5-6 minute, apoi adaugam jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt, morcovul si usturoiul rase prin razatoarea mica si mai lasam inca 10 minute la calit.
Adaugam 2 cani de apa si lasam la fiert. Separat feliem muschiuletul de porc si il punem la prajit in ulei incins. Cand este gata, prajit, il taiem in bucati mai mici si il punem in ciorba.
Daca mai este nevoie, puteti sa mai adaugati apa. Cand este supa gata si ciupercile sunt fierte, adaugam si restul de leustean si putem stinge focul.
Pofta buna!
1
Puteti inlocui muschiuletul de porc cu carne de pui.