Supa din frunze de ridiche

de Ramonica in Supe, 12 Mai 2011 | 4045 vizualizari

 

Aceasta reteta interesanta am preluat-o de pe blogul Laurei Adamache.

 

INGREDIENTE

  • frunzele de la 2 legaturi de ridichi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din frunze de ridiche:

Frunzele de ridiche se spala bine, cartofii se curata si se taie cuburi, iar ceapa se taie marunt. Se pun toate la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce sunt fierte bine, se scurge lichidul intr-un vas, iar legumele se mixeaza bine (eu am folosit blenderul de mana). Se adauga din lichidul pus deoparte in functie de cat de groasa vreti sa fie supa, daca vreti sa fie mai subtire adaugati tot lichidul. Se adauga sare dupa gust.
Cu cateva secunde inainte de a opri focul puteti adauga un cubulet de unt. Se mai poate manca cu smantana, iar daca tineti post o mancati simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din frunze de ridiche" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Ramonica 1

13.05.2011, 11:59

ionela sunt foarte multe plante comestibile si noi nu stim sau nu le folosim, dar e buna supa

RuxyRux 1

13.05.2011, 12:15

Splendida!!!

aziz 1

13.05.2011, 16:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu radacinoase de iarna