Rosiile se decojesc si se taie bucati si se pun in oala in care vom face supa. Se adauga morcovii taiati rondele..
Ceapa se curata de coaja si se taie.Ardeiul gras se curata de seminte si se adauga peste restul legumelor.
Cartofilor le indepartam coaja si ii taiem cuburi.
Se acoperra legumele cu apa si se pun la fiert.
Punem margarina si cubul de knorr si lasam sa fiarba.
Cand legumele sunt fierte in proportie de 90% ,se adauga mazarea si usturoiul taiat. Adaugam si busuioc ,piper si sare daca e nevoie. Se mai fierbe totul 10minute.
Scurgem o parte din apa in care au fiert legumele si o pastram pentru cazul in care supa e prea groasa.
Mixam legumele cu blenderul vertical. Adaugam smantana si continuam mixarea pana rezulta o crema delicioasa de legume.
Kaizerul se taie bucatele si se rumeneste intr-o tigaie fara ulei.
Se serveste supa cu bucatele de kaizer deasupra :-)