Supa de varza imbunatatita

de artistique in Supe, 28 Iul 2013 | 9572 vizualizari

 

O reteta de supa de varza imbunatatita ca si gust, potrivita in diete dar si pentru mentinerea kilogramelor.
Aparent multi oameni o detesta,am mancat si eu facuta de altcineva si era sa vomit =))...
Asa ca am incercat si eu reteta si am imbunatatit-o treptat.
Este extraordinar de buna si se poate manca si rece. Iar pentru cine a tinut dieta deja si doreste sa-si mentina silueta o poate manca calda cu 1 lingura de smanatana grasa,este mult mai gustoasa , fiindca aceasta supa aproape deloc nu contine kilocalorii iti poti permite sa o mananci cu ceva mai 'gras'.

Atentie !
Va rog sa nu faca nimeni prostia sa tina dieta mai mult de 7-8 zile, fiindca iti slabesti sistemul imunitar si lesini pe strada.Se slabeste pana la 1 kilogram pe zi,in functie de corpul vostru si se consuma cat mai multe boluri de supa si cantitati mari de apa.

Cine incearca reteta mea imbunatatita de supa de varza , va rog sa-mi notificati !!!

Pofta buna ^^ !

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie;
  • 4 morcovi medii;
  • 4 ardei grasi romanesti verzi (neeaparat verzi);
  • 5-6 cepe mari;
  • 1 lingura sare de mare;
  • 2 linguri de piper boabe macinat proaspat;
  • 2 linguri pasta de tomate;
  • 1 lingura de ulei de masline extravirgin;
  • 500 gr rosii pasate la cutie de carton;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza imbunatatita:

Maruntiti ceapa in robot ,bine.Se caleste ceapa in uleiul de masline extravirgin pana isi lasa zeama proprie,apoi adaugam ardeiul gras verde taiat cubulete si calim in continuare cu ceapa timp de circa 4-5 minute.

Dupa ce ati calit bine cepele impreuna cu ardeiul gras, adaugati apa cu un deget pana peste jumatatea vasului si apoi presarati in apa varza facuta fasii subtirele( recomand sa dati varza pe razatoare, ca sa va fie mai usor, pentru cine nu stie sa o taie frumos).

Imediat ce ati pus varza la fiert, adaugati rosiile pasate 500gr si 2 linguri de pasta de tomate concentrata ,sare 1 lingura si destul de mult piper fiindca varza este extrem de dulce cand este fiarta.

Daca observati ca tot ce-ati adaugat pana acum nu este pana aproape de gura vasului ( vezi imaginea nr 2.)  , mai adauga apa; este necesar sa fie oala full , pentru ca respectiva supa trebuie lasata sa scada destul de mult.

Fierbeti 30-40 minute la foc mediu.

Inainte cu 2 minute sa stingeti focul, presarati o legatura de patrunjel verde ,proaspat tocat.

 

TIPS-URI

1

Ca sa va dati seama ca supa este fiarta , observati varza care s-a scufundat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza imbunatatita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

29.07.2013, 14:07

Te rog sa ma scuzi!
Esti cea mai tare!

Bunica 1

30.07.2013, 22:17

E foarte buna!Dar preparata asa nu slabesti cat e haul!

artistique 1

04.08.2013, 20:04

Ba slabesti garantat, eu am slabit 10 kg asa si am mai mancat si altele pe langa supa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza