Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup

de Mitinita in Supe, 12 Noi 2010 | 7697 vizualizari

 

Gata cu ciorbele!Nu mai fac asa des,m-am saturat sa tai totul in cubulete,pe razatoare sau la robot nu-mi plac.Sa le vad in farfurie legumele si sa fie taiate asa cum le facea mama.
Dar acuma si noi ,romanii,mancam mai international si de ce sa nu mai adaugam si cateva supe la meniul nostru. Asta cred ca e e cea mai usoara supa pe care am facut-o vreodata. Chiar daca e chinezeasca,nu necesita nici un fel de ingredient exotic.
Pentru cei cu dureri de burta,se adauga suc de lamaie proaspat stors si se omite ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa
  • un cub de Maggi de gaina
  • 2 oua
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • sare
  • 1 ceapa verde,taiata rondele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup:

Da la foc mediu apa cu cubul de gaina.
Intre timp,bate ouale si amesteca impreuna cu amidonul.
Ia oala de pe foc si adauga ouale.
Amesteca.Cu cat amesteci mai mult,cu atat fasiile de ou vor iesi mai marunte.
Presara ceapa verde si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

divainbucatarie 1

12.11.2010, 13:30

Corinuta 1

12.11.2010, 14:01

Ieri s-a terminat si a mea...

Mitinita 1

12.11.2010, 14:49

mie imi place mult,ca e rapida,are oua,deci e buna ptr copii.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli